Modele unghii de paste 2018

Unghiile scurte sunt cele mai Practice și ușor de întreținut. Deși unghiile scurte nu-ți oferă un spațiu prea Mare unde să-ți etalezi creativitatea, ai totuși la îndemână o mulțime de modele drăguțe. Desigur, n-am uitat de nuanțele de Nude, care sunt modelele de Unghii cele mai căutate pentru Primăvara 2018. În fond, nu-ul este unul dintre cele mai importante trenduri ALE sezonului, conformez Marilor designeri. Rosu, nud, Negru: acest trio de OJe de Unghii este inseparabil si, daca nu mai aveti vreuna dintre ele, in 2018 situatia va trebui Remedios neaparat. Unghiile sunt Cartea de vizită a unei femei, fără Dar și poate. Pentru că Moda se schimbă Mereu, anul acesta se poartă modelele de Unghii Cât mai originale, INEDITE, chiar ciudate am putea spune. Iată ce se poartă în 2018 în Materie de Unghii. Modelele de Unghii în 2018 pentru primăvară sunt dominent de un Trend Minimalist: mai puțin înseamnă mai mult. Simplitatea este ingrédients entul cheie pentru un nail art reușit și o manichiură care va atrage atenția.

Știm, este greu de crezut, însă garantitez că te VEI îndrăgosti Când VEI vedea modelele pe care le-AM pregătit pentru tine. Cele mai Noi tendințe în Materie de manichiură! MODELE Cool Care te vor scoate DIN anonimat în Primăvara lui 2018 in 2018, manichiura Clasica franceza va ramane populaireun ca un clasic nemuritor. Cu toate acestea, français-UL obisnuit a s. a. n. plictiseasca, de aceea, acesta a fost usor modificat. Pentru anul urmator, avem mai multe modele de manichiura franceza. Astfel, veti putea crea manichiura français PE degetul inelar sau chiar PE nuanta de Negru! MODELE simple, însă de Mare efect sunt modelele Punctate, Cu Linii, Cu diferite aplicații sau pur și simplu cu lacuri de Unghii mai spectaculoase, Cu Glitter sau diferite irizații (unghiile “Unicorn” sau cele cromate).

Manichiura albastru va fi iarasi foarte actuala in sezonul Care Vine. Acest lucru II datoram Institutului Pantone, Care a plasat nuanta albastra in primele Zece Culori ALE sezonului urmator. O nuanta albastra saturata este CEEA de ce aveti nevoie in anul 2018. Artă, nu glumă! Cele mai tari Design-URI de Unghii pentru 2018 Dar destul cu vorba. Ți-am promis că Cine voi arăta Naomi modele de Unghii în 2018 pentru primăvară. Le VEI găsi pe toate în Galeria Foto de mai sus! En 2018, manichiura Half Moon continua sa uimeasca imaginatia. Cu Cat mai interesant si mai Complicata va fi aceasta, cu atat e mai bine! Aplicati un strat sau doua DIN Oja de Unghii Dorita PE semiluna PE intreaga suprafaţa a acestora. Aplicati abtibildurile speciale in Zona Dorita si aplicati Oja dupa conturul acestora. Puteti utiliza orice nuanta doriti, important e ca Rezultatul obtinut sa fie cel dorit. Modèle floral de Unghii în 2018, pentru primăvară aceasta este o manichiura Clasica, Care in 2018 la Sigur nu-si va pierde DIN popularitate.

Toamna si iarna adaugati in colectia DVS. de OJe nuante de visiniu, vin sau cirese, si mai aproape de primavara, intoarceti-va la Rosu Purpuriu sau bordo. Cu toate acestea, nimeni nu va interzice sa faceti exact contrariul. Tot felul de Geometrie PE Unghii, Marmura cu sclipici, cristale mari – aceasta este cea mai la Moda manichiura a anului 2018! Si, de asemenea, Pictura Artistica, “Folia” si, bineinteles, 3D “Ochi de pisica” – in 2018 aceasta se afla in topul listei cu tendinte in Materie de manichiura.