Modele si lidhet shalli

Në këtë faqe ka 16 mënyra për të Lidhur një Shami të bukur, skemat e detajuara dhe algoritmet e veprimeve janě treguar. Ju Mund të zgjidhni ndonjë nga mënyrat dhe provoni élégant dhe në modë kravatë një shamitë. Për këto qëllime, JO Vetëm aksesorët e mëndafshit të treguar në mostrat, që është më e përshtatshme për të aplikuar në pranverë dhe vjeshtën e Herme, është i përshtatshëm. Ju Gjithashtu Mund të merrni një Model të Lesh Kashmiri të hollë, Leshi, Vetëm pëlhura të punuar me shtiza të thurura. Modeli Mund të jetë monophonique ose ngjyra. Rekomanduar për rreptësi stilin e biznesit zgjidhni një pastel me ngjyrë të vetme ose hije të ngopura. Për shëtitje dhe udhëtime pazaresh Ju Mund të merrni pajisje moi printime të ndritshme dhe të pazakonta. Versioni Tradicional i fashës në kokë ka DISA versione, por në shumicën e rasteve ka për qëllim Vajzat që Vishen në një Stil Romantik. Në veçanti, duket tërheqëse në kombinim me një pallto Lesh, një shtresë lëkure dashi ose një pallto të dendour me një prerje Leshi, PASI Këtu përdoren kryesisht châles Leshi të ngrohtë. Një imazh origjinal RUS, femëror dhe i sofistikuar është krijuar. Duhet të theksohet se pothuajse të gjitha Vajzat Mund të veshin shaminë në kokë, me përjashtim të grave fytyra e shtrirëNdërsa aksesi vizualisht nxit zgjatjen dhe ngushtimin e SAJ. Ju Mund të nivelit të këtij efekti në qoftë se Ju lirimin e një Bangs nga Nën doit që ndan fytyrën përgjatë bazës së vetullat.

Kjo është Koha ideale për të veshur shalette. Janë të ngrohtë dhe me ta dukesh vërtet shumë bukur, qoftë Kur i vesh me pallto, qoftë Edhe me xhupa APO xhaketa. Në varësi të Stilit me të cilin Jeni mësuar të rrini, zgjedhni pajisje për një ansambël të veçantë në modë. Shawls dhe stoles, siç Tregon praktika, janě në gjendje të përshtaten me pothuajse çdo imazh, kështu që ATA lehtë Mund të mbahen në kuadër të Urban të rastësishme, dhe butë, femërore romantike, madje Edhe Urbane sportive-élégant. Metodat e fiksimit të Tyre në kokë, Natyrisht, Gjithashtu ndryshojnë në varësi të Stilit. Përkundër ndryshimeve, klasike mbetet Gjithmonë në modë. Përveç kësaj, variante KY i thurjes së shamisë është i përshtatshëm për gratë e të gjitha moshave. Në verë një sera MBI kokën e një gruaje NUK është Vetëm një accessoire bukur që do të duket Elégant, ndërsa në këmbë ose pushime Plazh, por Edhe të ndihmojë të mbrojtur veten nga Sunstroke, të shpëtuar flokët nga Era. Ka shumë mënyra me të cilat Mund të lidhni një aksesor, të plotësoni flokët tuaj, të krijoni një imazh të modës moderne, vajzë me Stil. Një mënyrë tjetër që NUK kërkon përpjekje të veçantë, por JEP pamjen e shënimeve të freskëta. Modat e skemave tradicionale NUK janě të mjaftueshme, sepse Ju Doni eksperimente të vazhdueshme. Prandaj, posaçërisht për ta, krijuan shumë imazhe të pazakonta me shaminë.

Për shembull, Bohem, për të cilat opsionet përdoren me madhësi 130 nga 130 ose më shumë. Produkti coudes diagonalisht dhe përshtatet në kokë me mbivendosje të plotë të vijës së rritjes së flokëve dhe një mbivendosje të lehtë në ballë. Të dy skajet e SAJ janě kthyer PRAPA, ndërsa skajet mbulojnë veshët me gjysmën e Tyre dhe mbështjellin në një pako të përbashkët dhe të gjatë. Sapo të arrijë fuqinë e kërkuar, ai është i mbështjellur Rreth kokës dhe Fundi është i fshehur Nën bazën. Për më tepër, SKEMA e njëjtë Mund të bëhet përkundrazi: Duke mbyllur qafën me një Shami, Duke kombinuar skajet MBI Ballin, Duke i rrotulluar në një gjilpërë dhe Duke e fiksuar në pikën e origjinës me ndihmën e një karficë të Madhe. Shamitë verore-mëndafshi, Saten, byrynxhyk. ATA janě Funksion thjesht Dekorative, dhe NUK ka gjasa për të mbrojtur nga Dielli të nxehtë, por në mënyrë të përkryer ka luajtur Rolin e accessoire përsosur për një fustan fluturues APO pantallona të gjera, të lejojë që të eksperimentojnë me flokët.